​Omfangsdræn ved
​problemer med fugt

​Vi laver dræn i høj kvalitet til fornuftige priser

Overvejer du at få et omfangsdræn? Så lad os etablere det for dig. Hos JC Anlæg etablerer vi dræn omkring huse og bygninger, hvis der er problemer med fugt. Vi servicerer private, erhverv, grundejerforeninger og boligselskaber primært i Ringe, Svendborg og Faaborg.

​​

Vi er en mindre virksomhed, der er fleksibel og tilbyder fornuftige priser. Vi har altid fokus på, at vi skal levere høj kvalitet. Samtidig lægger vi vægt på den gode dialog, og derfor får du en fast kontaktperson.

Undgå fugt i kælderen eller i fundamentet

Vi vedligeholder og etablerer omfangsdræn omkring ejendomme. Etablering af dræn sker typisk, fordi der er problemer med fugt i kælderen eller i fundamentet. Omfangsdrænet leder det overskydende vand væk fra huset ligesom en slags tagrende. Formålet er at sikre, at der ikke konstant ligger vand mod fundamentet og især kælderydervæggen.

​Der kan være mange årsager til et øget tryk fra vand. Vi tilbyder råd og vejledning, hvis du for eksempel har en fugtig kælder. Selve arbejdet bliver naturligvis udført af en autoriseret kloakmester. Derudover tilbyder vi også regnvandsfaskine, rottespærre og regnbed.

​​

Hvad koster et omfangsdræn?

Det er et større arbejde at etablere et omfangsdræn. Der skal graves, og jorden skal bortskaffes. Dertil kommer, at vandet skal ledes videre til en regnvandsbrønd eller til en faskine. Vi kommer gerne ud til en snak, hvor vi ser på opgaven. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris. 

Få et godt og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular med en beskrivelse af din have- og anlægsopgave og modtag et opkald fra os, hvor vi kan aftale et skræddersyet tilbud, ​der passer perfekt til dit behov.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

JC Anlæg v/John Allan Christiansen

CVR-nummer: 31703581

Lydinge Mølle Vej 9, 5750 Ringe

Klik her for rutevejledning