Kloakmester – kloakarbejde i høj kvalitet

​Vi er fleksible og lægger vægt på dialog

​Har du brug for en kloakmester? Så lad os klare arbejdet for dig. Hos JC Anlæg laver vi kloakarbejde for private, erhverv, boligselskaber, grundejerforeninger og den offentlige sektor i Ringe, Faaborg, Svendborg og andre steder på Fyn.

Vi er en mindre virksomhed med fornuftige priser og stor fleksibilitet. Du kan naturligvis forvente høj kvalitet i vores arbejde. Samtidig kan du se frem til en god dialog med en fast kontaktperson, som følger dig gennem hele processen.​

Vi udfører reparation og anlæg af kloakker

​Vi udfører alle former for kloakarbejde, og det kan være lige fra mindre reparationer til anlæg af nye kloakker. Mange af vores opgaver består af vedligeholdelse, renovering og anden kloakservice herunder tv-inspektion. Derudover har vi specialiseret os i installation af regnvandsfaskiner, omfangsdræn, rottespærre og regnbed.

Vi står altid klar til at råde og vejlede, hvis du er usikker på, hvad der er bedst for dig. Det gælder i forhold til blandt andet faskiner og dræn, og det gælder i forhold til renovering af gamle kloakker eller anlæg af nye. Arbejdet udføres naturligvis af en autoriseret kloakmester.

Hvad koster en kloakmester?

​Prisen for en kloakmester afhænger af omfanget, men også af materialerne. Vi sender gerne en kloakmand ud for at se nærmere på opgaven, hvis vi ikke kan afklare det i telefonen. Samtidig kan vi fortælle mere om vores kloakfirma og om vores ydelser. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for det ønskede kloakarbejde. 

Få et godt og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular med en beskrivelse af din have- og anlægsopgave og modtag et opkald fra os, hvor vi kan aftale et skræddersyet tilbud, ​der passer perfekt til dit behov.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

JC Anlæg v/John Allan Christiansen

CVR-nummer: 31703581

Lydinge Mølle Vej 9, 5750 Ringe

Klik her for rutevejledning